No tuossa siivosin rottien häkin ja pesin wottaset fairylla :) Sitä ennen otin kuvan kun jompikumpi(en muista kumpi :D) oli tehnyt riippariin reijän että pääsivät sinne sisälle nukkumaan. Ja satuin kameran kanssa juuri häärimään kun Rusina pisti naamaansa ulos sieltä. Ja tuosta alla olevasta kuvasta näkeekin että kuinka älyttömän epäkäytännöllisen pieniä nuo kaksi luukkua ovat, ja nuo kaks luukkua on vaan häkin yhdellä sivulla joten häkin sisustaminen ja rottien kuljetus häkistä pois ja sinne takasin jne. on aika hankalaa. ( Ja kuvasta näkyykin kuinka pissarikas rottien ainoa muovitaso on.)

Ja sitten oliki jo kylvyn aika, ei rottaset kyllä kiinni pitämättä tuolla pysynyt. Rusina hätäpapanoi sinne pari pötkylää, muttei rimpuillut ja piippaillut yhtä paljon kuin Royal, onneksi. :)

Ja sitten kun molemmat oltiin pesty, väsäsin niiden boxiin tämmötteen virityksen missä saivat kuivatella. ( Ja tuo boksikin alkaa olemaan kaiken lisäksi liian pieni. '' Uusi kuljetusboksi ostoslistalle, check! '' )

Ja kun olin saanu häkin kuntoon niin kuvasin hieman rottia. Ja sain poistaa taas himona pilalle menneitä kuvia, koska valaistusta ei ollut riittävästi. Rusina edessä ja Royal takana.

Ja sitten uudesta (köyhästä) sisustuksesta. Mä käytän nyt tilapäisesti pölyämätöntä purua, kun pääsi mörtsä loppumaan yllättäen. Ja tuohon häkkiin ei voi oikeen kauheasti tunkeakkaan mitään. I WANT FURET XL!!

Ylhäältä.

Ja lähikuvaa pohjalla kököttävästä '' mökistä '' ja Royal tutkimassa puhdasta häkkiä.

Niksinurkka: Tunge kindermunan sisällä olevaan munaan(jossa lelut ja muut vastaavat ovat aina sisällä.) jotain rottasi herkkua, itse käytin kananmunan keltuaista, ja jätä se auki tai laita sitä hieman kiinni ja laita rottiesi häkkiin. Omat rotat ainakin tykkäs ensin tutkailla sitä ja sitten kun ne sen hokas niin innoissaan revittiin namia ulos. :)